Nepal Govt. Reged. No: 39829/2005

Tourism License No.:805/2005

VAT / TAX No: 302385791

Certificate of excellence winner

For 2014, 2015, 2016 & 2017

24 / 7 Support

+977 9741169528

Email

info(at)sundarnepal.com

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa.

Matkailu vaellus Nepalissa toimiva virasto

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa.

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa, Gokyo Treks & Expeditions on perustettu vuonna 2005 ammattitaitoisten oppaiden toimesta ja se on rekisteröity toimimaan Nepalin lain mukaisesti kaikilla sektoreilla.
Siitä saakka se on tarjonnut matkailua räätälöidysti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Kaikki vaellusoppaamme ovat paikallisia, rekrytoitu eri vaellusreiteille ja he asuvat pääkaupungissa Kathmandussa. Tarjoamme monenlaisia vaellus- ja kiertopaketteja kaikenikäisille matkailijoille Nepaliin, Tiibetiin ja Bhutaniin. Gokyo Treks & Expeditions on erikoistunut pienryhmiin tarjoten näin paremman asiakaskokemuksen. Uskomme kaikkien vieraidemme saavan henkilökohtaisen elämyksen kanssamme ja upean matkan vieraillessaan Himalajalla.

Joten, jos sinä tai perheesi haluatte löytää Himalajan Nepalissa koska vain, olkaa yhteydessä meihin saadaksenne parhaan palvelun ja kilpailukykyisimmän hinnan. Oppaamme ovat lisensoituja, ystävällisiä, ammattitaitoisia, luotettavia ja osaavia, he tekevät matkastasi unohtumattoman. Voit myös lukea yrityksemme arvostelut internetissä esimerkiksi Googlessa tai Tripadvisorissa.
Gokyo Treks & Expeditions keskittyy antamaan matkailijoille aidon elämyksen. Järjestämme matkoja pienille ja suurille ryhmille, yksittäisille matkailijoille, kulttuuri-, opetus-, tutkimusg, loma-, honeymoon-, maailmanperintökierros-, päivävaellus-, viidakkosafari-, hunajanmetsästysmatkoja ja muita sellaisia. Järjestämme myös pieniä seikkailuja ja isompia extremevaelluksia kuten Upper Mustang-vaellus, Annapurnan kierros – Thorong la pass -vaellus, Manaslu-kierros, Annapurna base camp – vaellus, Everest base camp -vaellus, Langtang Gosaikunda and Helambu – vaellus, Gokyon järvien kierros, Everest high passes – kierros, kulttuurillinen Tamangin perintökierros, Gosaikundan järvikierroksen, Mardi Himal-vaelluksen ja monia muita suosituimpia vaellusreittejä Nepalissa. Olemme tehneet listan 12:sta suosituimmasta vaelluksesta Nepalissa. Katso nettisivumme lisätietoja varten.! (All rights reserved @ Ailukka Hovifrom Finland

Poon hill trek

Price:

$599
09 Days
annapurna panorama trekking

Price:

$525
7 Days
Annapurna luxury trekking

Price:

$975
9 Days
langtang trek

Price:

$550
10 Days
gosaikunda trek

Price:

$790
13 Days
khayar or khopra ridge trekking

Price:

$599
10 Days
everest panorama trekking tour in Nepal

Price:

$899
9 Days
everest panorama trekking tour in Nepal

Price:

$425
6 Days
Chisopani and Nagarkot trekking

Price:

$499
6 Days
Namobuddha and balthali village tour

Price:

$499
5 Days
Nepal Government Nepal tourism board Trekking Agencies Association of Nepal Nepal Mountaineering Association
visa card western union Money Transfer master card bank transfer