Nepal Govt. Reged. number: 39829/2005

Tourism License number: 805/2005

VAT/TAX Number: 302385791

Certificate of excellence winner

From 2015 - 2018

24 / 7 Support

+977 9841 249 988

Email

info(at)gokyotreksnepal.com

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa.

Matkailu vaellus Nepalissa toimiva virasto

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa.

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa, Gokyo Treks & Expeditions on perustettu vuonna 2005 ammattitaitoisten oppaiden toimesta ja se on rekisteröity toimimaan Nepalin lain mukaisesti kaikilla sektoreilla.

Siitä saakka se on tarjonnut matkailua räätälöidysti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Kaikki vaellusoppaamme ovat paikallisia, rekrytoitu eri vaellusreiteille ja he asuvat pääkaupungissa Kathmandussa. Tarjoamme monenlaisia vaellus- ja kiertopaketteja kaikenikäisille matkailijoille Nepaliin, Tiibetiin ja Bhutaniin. Gokyo Treks & Expeditions on erikoistunut pienryhmiin tarjoten näin paremman asiakaskokemuksen. Uskomme kaikkien vieraidemme saavan henkilökohtaisen elämyksen kanssamme ja upean matkan vieraillessaan Himalajalla.

Joten, jos sinä tai perheesi haluatte löytää Himalajan Nepalissa koska vain, olkaa yhteydessä meihin saadaksenne parhaan palvelun ja kilpailukykyisimmän hinnan. Oppaamme ovat lisensoituja, ystävällisiä, ammattitaitoisia, luotettavia ja osaavia, he tekevät matkastasi unohtumattoman. Voit myös lukea yrityksemme arvostelut internetissä esimerkiksi Googlessa tai Tripadvisorissa.

Gokyo Treks & Expeditions keskittyy antamaan matkailijoille aidon elämyksen. Järjestämme matkoja pienille ja suurille ryhmille, yksittäisille matkailijoille, kulttuuri-, opetus-, tutkimusg, loma-, honeymoon-, maailmanperintökierros-, päivävaellus-, viidakkosafari-, hunajanmetsästysmatkoja ja muita sellaisia. Järjestämme myös pieniä seikkailuja ja isompia extremevaelluksia kuten Upper Mustang-vaellus, Annapurnan kierros – Thorong la pass -vaellus, Manaslu-kierros, Annapurna base camp – vaellus, Everest base camp -vaellus, Langtang Gosaikunda and Helambu – vaellus, Gokyon järvien kierros, Everest high passes – kierros, kulttuurillinen Tamangin perintökierros, Gosaikundan järvikierroksen, Mardi Himal-vaelluksen ja monia muita suosituimpia vaellusreittejä Nepalissa. Olemme tehneet listan 12:sta suosituimmasta vaelluksesta Nepalissa. Katso nettisivumme lisätietoja varten.! (All rights reserved @ Ailukka Hovi, from Finland

Nepal Government Nepal tourism board Trekking Agencies Association of Nepal Nepal Mountaineering Association
visa card western union Money Transfer master card bank transfer