Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa.

Matkailu vaellus Nepalissa toimiva virasto

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa.

Matkailu-vaellustoimisto Nepalissa, Gokyo Treks & Expeditions on perustettu vuonna 2005 ammattitaitoisten oppaiden toimesta ja se on rekisteröity toimimaan Nepalin lain mukaisesti kaikilla sektoreilla.

Siitä saakka se on tarjonnut matkailua räätälöidysti tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Kaikki vaellusoppaamme ovat paikallisia, rekrytoitu eri vaellusreiteille ja he asuvat pääkaupungissa Kathmandussa. Tarjoamme monenlaisia vaellus- ja kiertopaketteja kaikenikäisille matkailijoille Nepaliin, Tiibetiin ja Bhutaniin. Gokyo Treks & Expeditions on erikoistunut pienryhmiin tarjoten näin paremman asiakaskokemuksen. Uskomme kaikkien vieraidemme saavan henkilökohtaisen elämyksen kanssamme ja upean matkan vieraillessaan Himalajalla.

Joten, jos sinä tai perheesi haluatte löytää Himalajan Nepalissa koska vain, olkaa yhteydessä meihin saadaksenne parhaan palvelun ja kilpailukykyisimmän hinnan. Oppaamme ovat lisensoituja, ystävällisiä, ammattitaitoisia, luotettavia ja osaavia, he tekevät matkastasi unohtumattoman. Voit myös lukea yrityksemme arvostelut internetissä esimerkiksi Googlessa tai Tripadvisorissa.

Gokyo Treks & Expeditions keskittyy antamaan matkailijoille aidon elämyksen. Järjestämme matkoja pienille ja suurille ryhmille, yksittäisille matkailijoille, kulttuuri-, opetus-, tutkimusg, loma-, honeymoon-, maailmanperintökierros-, päivävaellus-, viidakkosafari-, hunajanmetsästysmatkoja ja muita sellaisia. Järjestämme myös pieniä seikkailuja ja isompia extremevaelluksia kuten Upper Mustang-vaellus, Annapurnan kierros – Thorong la pass -vaellus, Manaslu-kierros, Annapurna base camp – vaellus, Everest base camp -vaellus, Langtang Gosaikunda and Helambu – vaellus, Gokyon järvien kierros, Everest high passes – kierros, kulttuurillinen Tamangin perintökierros, Gosaikundan järvikierroksen, Mardi Himal -vaelluksen ja monia muita suosituimpia vaellusreittejä Nepalissa. Olemme tehneet listan 12:sta suosituimmasta vaelluksesta Nepalissa. Katso nettisivumme lisätietoja varten.! (All rights reserved @ Ailukka Hovi, from Finland